zondag 29 januari 2012

Hardlopen

Na een dag als gisteren waarop ik toch behoorlijk wat gedaan heb, was ik vandaag moe.... Niet zo gek, natuurlijk. De conditie moet weer opgebouwd worden. Dat gaat met kleine stapjes. Toch 's middags even gaan hardlopen. Heerlijk om te bewegen, maar jee... na 18 minuten ( waarin ik ook nog veel rustig gewandeld heb) was ik helemaal 'op'. Dus weer terug naar huis.
Ik baalde enorm. Ik kan op goede dagen prima een half uur of 3 kwartier hardlopen. En nu, in slakketempo hobbelend...? Komt het wel weer goed???
Maar goed, het zorgt er wel voor dat er een grote portie strijdlust in mij opwelt ;-) I'll be back!! Wacht maar, ik ga ervoor zorgen dat ik op 'mijn oude niveau' terug kom!!

Morgen ga ik weer werken. 's Ochtends 5 uur, en 's avonds nog een avond rondom een thema. Dinsdag ook alleen 's ochtends werken, en meteen erna fysiotherapie. En woensdag de hele dag opleiding.
Ik vind het best heel spannend om de draad weer op te pakken. Ik merk nog telkens korte momenten te hebben waarop ik iets kan doen. Erna moet ik er weer van bijkomen. Ik wéét dat ik er heel goed in ben mijn schouders eronder te zetten.... Maar dat wordt mij niet altijd in dank afgenomen. Als ik door mijn grenzen ga, ben ik erna weer ziek. :-(

Nouja, rustigaan verder gaan.
Wel weer erg leuk om de kindjes en mijn collega's weer te zien!

3 opmerkingen:

 1. Probeer bij jezelf te blijven hoor! Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Doe vooral rustig aan met hardlopen, en bouw het rustig op! Dan komt het zeker goed.

  Vlijtig Liesje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjulliewel voor de reacties!
  Hoewel het lastig is, ga ik zeker proberen rustigaan op te bouwen.

  BeantwoordenVerwijderen