donderdag 2 juni 2011

Vrienden

Even een blogstukje over mijn vrienden. Want net in het zonnetje op het balkon dacht ik aan ze. En ook aan mijn familie.
Mijn vrienden en familie zijn echt geweldig!! Ik ben zo dankbaar dat er zoveel lieve mensen in mijn leven zijn. En met deze mensen veel mooie momenten beleefd. En deze week had ik het even wat moeilijk - dat heb je soms.... Het leven bestaat niet alleen maar uit zonnestralen, dartelende vlinders en klaprozen ;-)
En toen ik dat aan een paar vrienden mailde (veel vrienden wonen verder weg, vandaar mailen... En mailen is ook wel handig, want dan kan degene die het leest de mail openen op een moment dat het uitkomt voor diegene. Erg handig voor bijv. mijn vriendin die 2 kleine kinderen heeft), kwamen er zulke lieve reacties terug. Dat doet mij zo goed!!

Ook met collega's heb ik een heel goede band. We werken erg nauw samen. We kunnen erg lachen met elkaar, en als het nodig is kunnen we ook bij elkaar terecht. Je leeft met elkaar mee, en dat komt de samenwerking zeker ten goede.

Al deze mensen waarover ik schrijf zijn me erg dierbaar.
Aankomende week ga ik vrienden bezoeken in Engeland. Veel zin in! Eerst naar mijn oud- au pair gezin. 16 jaar geleden kwam ik bij hen voor een jaar in huis wonen. Toen waren de kinderen nog heel jong. Inmiddels zijn het tieners. De oudste gaat zelfs binnenkort studeren!! De ouders zijn echt schatten van mensen. Heel gastvrij, warm, hartelijk. Toen ik eens langskwam (een jaar of 10 geleden) en bij hen logeerde, was het net alsof ik er weer woonde. Ik vroeg toen overdag of ik iets te drinken mocht pakken (wist even niet zo goed of ik moest wachten tot het aangeboden werd... of wat er van mij verwacht werd). Mijn "au-pair-mamma" lachtte en zei: "Oh... please help yourself! Your extended family!" Ik vond het zó lief, de manier waarop ze dat zei.
Nadat ik komende week bij mijn oud- au pair gezin heb gelogeerd, vertrek ik naar Cambridgeshire. Daar bezoek ik nederlandse vrienden. Ook een heerlijk vooruitzicht om hen weer te zien!!

1 opmerking:

  1. Veel Plezier! En misschien leuk als je je reisverhaal vertelt als je terug komt....

    BeantwoordenVerwijderen