zondag 19 juni 2011

Weer binnen budget

Na een weekje vakantievieren - vorige week - heb ik deze week weer meer zicht op mijn uitgaven. Kennen jullie dat? Dat je tijdens een vakantie meer moeite hebt met binnen budget blijven? Zelfs al bedenk ik vantevoren nauwkeurig hoeveel ik waar aan kwijt zal zijn.
Maar ik ben weer thuis, en ik probeer me weer netjes aan mijn budget te houden. En dat is tijdens het boodschappen doen gelukt! Deze week heb ik 31,65 euro aan boodschappen uitgegeven. Niet slecht, al zeg ik het zelf...
Nog steeds probeer ik zoveel als mogelijk is biologische producten te kopen. En groenten - daarbij probeer ik te letten op waar het vandaan komt. Soms vind ik het echt onbegrijpelijk hoeveel groente er in de winkel ligt dat uit bijvoorbeeld Marokko, Israël of Egypte komt. Zó ver weg!! Gek toch? En is dat zo, omdat er in Nederland helemaal geen groente te vinden is? Nee.
Goed, ik ben blij dat ik mij weer een beetje aan mijn budget kan houden. En hopelijk ook weer iets kan sparen. Dat lag wat stil, door o.a. het aanschaffen van mijn fiets en verschillende kampeerspullen.

Dit weekend ook weer aan mijn opleiding gewerkt. Nog niet het gevoel dat ik erg opgeschoten ben. Maar... al doende kom ik toch steeds een stapje verder. En het blijft boeiend, de dingen die ik leer. Daardoor is het niet erg om in de studieboeken te duiken, of aan opdrachten te werken.
En wat een regen, dit weekend!! Gelukkig de hardlooptraining zonder regen kunnen doen.

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk gevoel geeft dat he, als je weer op kunt letten.

    Groeten Herma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat je in de vakantie meer uitgeeft dan bedoeld schijnt een algemeen verschijnsel te zijn. Recent onderzoek wijst dit uit! Ik heb er over geblogd op Huisvlijt onder het kopjes: 'Op vakantie gaan is duur'.

    BeantwoordenVerwijderen