zondag 26 september 2010

Zondag

Het is zondag. Rustdag, voor mij tenminste wel! En... opruimdag. Ik heb flink opgeruimd, en veel paperassen uitgezocht.
Ook heb ik de layout van het blog eindelijk aangepast. Ik miste een beschrijven van dit blog. De enige manier waarop ik de beschrijving kon laten verschijnen bleek de foto weg te halen. Wel een beetje jammer, want nu is er geen foto of plaatje te zien. Misschien komt dit over een tijdje wel. Als ik heb uitgezocht hoe er zowel beschrijving als foto zichtbaar kan zijn ;-)

Eigenlijk vind ik rustige zondagen heerlijk. Soms kijk ik midden in de week al uit naar zo'n lege zondag. Vooral 's ochtends is het heerlijk; het gevoel dat je nog een heel lange lege dag voor je hebt liggen. Je kunt plannen maken, maar je kunt ook de tijd laten verstrijken zonder iets "verantwoords" te doen. Lekker niksen! Een dagje in badjas blijven rondlopen. Muziekje op, koffie drinken, wat lezen... Heerlijk!

Alleen zit ik vandaag me ook druk te maken. Om niks. Dat doe ik wel vaker, haha. Zoals ik eerder schreef, ga ik beginnen met een opleiding (├áls alles doorgaat, de aanmeldingspapieren liggen klaar en gaan gepost worden - er zijn misschien iets te weinig deelnemers maar ik hoop dat het toch doorgaat). En dan bedenk ik me ineens: "oe! Gaat dat allemaal wel lukken??? Studeren, opdrachten maken en werken tegelijk?? En m'n huishouden dan, en sporten? En vrienden en familie zien??" Goed, dit zijn denk ik gedachten veel mensen in soortgelijke situaties hebben. Of niet? En mijn moeder had al een goede tip, nl: gewoon in het diepe springen. Gewoon doen, dus. Niet dat ik zelf niet op zoiets kom, maar altijd fijn om het nog even van een ander te horen. ;-)

1 opmerking:

  1. Ik heb je log pas ontdekt, en ik heb je blogjes even doorgelezen.
    Je schrijft erg leuk en ik ga je lekker volgen.

    Wat je opmaak van je blog betreft. Volgens mij staat er bij Layout bewerken, bovenaan navbar, dan Kop en daaronder afbeelding. Althans, zo staat het bij mij. Dan is het dus mogelijk om een kop met begeleidende tekst te plaatsen en daaronder heb je dan de mogelijkheid om een plaatje/foto te plaatsen.

    BeantwoordenVerwijderen